RSS

Kitty Kat Cloth – bindor i form av katter.

18 Jul

Jag stötte på Kitty Kat Cloth i en Facebookgrupp, ägaren Monica hade sytt upp bindor till sig själv i form av katter och lagt ut i gruppen och vi var många som gärna ville lägga tassarna på just en kattbinda. Inte långt efteråt startar Monica upp sin Etsybutik och börjar sälja. Nedan följer min recension av Kitty Kat Cloth.

Namn: Kitty Kat Cloth, öppnade på Etsy 2015

Hur och var köper jag produkterna: Monica bor i USA och säljer sina produkter på Etsy. Det finns även en Facebookgrupp där hon postar bilder på vad som kommer finnas i Etsybutiken när hon lägger upp bindorna till försäljning. Hon listar sina bindor varje fredag men vissa undantag.

Storlek: På bilden ser ni en 10 inch krossad sammet, en 8 inch krossad sammet, två 8 inch bambuvelour (båda light) och ett trosskydd i bambuvelour. Bindorna finns i storlekar från 18,5 cm (7.25 inches) cm upp till 30,5 cm (12 inches). Bredden varierar mellan 5,5-7 cm (2.25-2.75 inches).

IMG_2960 IMG_2961

IMG_2962 IMG_2963

Tyger: Bindor jag köpte har krossad sammet och bambuvelour som topptyg och baksidan är windpro fleece. För det mesta syr Monica i bambuvelour som hon färgat själv. Baksidan på hennes bindor är windpro eller flanell (endast för trosskydd).

Absorption: Båda bindorna i krossat sammet är moderate, alla i bambuvelour är light och trosskydd. Hennes sugande lager är flanell och bambufleece.

Form/utseende/storlek: Bindorna finns som katter, kattfisk och mus-former.

Tjocklek: Monicas bindor är tunna. Hennes light känns som trosskydd. Se bilden nedan för en jämförelse mellan en light och en moderate.

IMG_2965

Hur lång tid tog ett att få produkterna: Eftersom bindorna skickas från USA tar det cirka en vecka att då produkterna.

Pris: Från 6.5 dollar (6 inch thong liner) till 12 dollar (12 inch heavy). Priserna är från 17 maj, de kan ha gått upp sedan dess.

Hur betalar man: Eftersom Monica säljer på Etsy finns ett flertal sätt att betala på. Jag skulle dock rekommendera att betala via PayPal.

Kvalitet: Monicas arbete är otroligt. Bindorna är tunna och det är inte lätt att sy bindor som är i form av en katt, mus eller kattfisk men hon gör det med bravur. En nackdelen om jag ska säga något så är det att stället där hon vänder bindorna på (längst ner) kan bli lite tjockt på de ”tyngre” bindorna.

Problem: Inga som jag stött på.

Kundservice: Jag skulle säga att kundservice är utmärkt. Ett av mina paket kom bort på posten och efter att ha mailat Monica så sydde hon upp två nya bindor till mig och skickade, utan extra kostnad. Hon kombinerar även porto om du köper flera bindor på samma gång.

Kommunikation: Det är lätt att få tag på Monica, antingen via Facebook eller Etsy.

Annat: Man måste vara snabb som en iller för att få tag på Kitty Kat Cloth bindor. De går åt som smör i solsken och är oftast slut på ett par minuter. Plus att man måste vara nattuggla om man bor i Europa då hon oftast listar bindorna kvällstid i USA.

Slutsats: Jag rekommenderar starkt att försöka lägga vantarna på ett par Kitty Kat Cloth bindor. Jag älskar mina och de passa mig perfekt.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 18 juli 2016 i Tygbindor

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: